FITHANDBAL

  • Voor wie?

- Voor dames en heren van alle leeftijden die nog nooit handbal gespeeld hebben,of eventueel oud-spelers/speelsters die nog wat in beweging willen blijven. Kortom: iedereen met interesse is welkom. Aarzel dus niet om in een leuke omgeving met een professionele begeleiding aan je gezondheid te werken. Er kunnen vriendschappelijke wedstrijden volgen, maar het streefdoel is ontspanning en niet competitie.

 

  • Wat is fithandbal?

Fithandbal is handbal waarbij vooral op zeer recreatief niveau de conditie op peil wordt gehouden en waarbij vooral het plezier centraal staat.

 

  • Waar en wanneer?

Elke donderdagavond van 19u30 tot 21u00 in sporthal De Steenakker te Kaulille. Het seizoen loopt van september tot en met juni

 

  • Prijs?

De eerste 3 trainingen mag je kosteloos deelnemen om te kijken of deze sport jouw verwachtingen invult. Vanaf de 4de training vragen we lidgeld.  

Inbegrepen in dit lidgeld zijn :
-   Huur van de sporthal en kleedkamers
-   Begeleiding door een gediplomeerde trainer
-   Aansluiting bij Sezoens Achilles Bocholt en de Vlaamse Handbal Vereniging
-   Sportverzekering via de Vlaamse Handbal Vereniging.

 

  • Praktisch :

Er zijn voor de dames en  heren aparte kleedkamers voorzien en het is mogelijk om te douchen na de trainingen. Voorzie voor deze activiteit sportieve kledij en sportschoenen met een zool die geschikt is voor binnensport (dit wil ook zeggen: het schoeisel dat u buiten draagt, mag niet op de sportvloer - u moet wisselen voor het betreden van de sportvloer).

 

Extra informatie kan je bekomen via ivan@vabr.be of johnschrooten@hotmail.com.