Club-Api

We vinden het belangrijk dat je graag in onze club bent om te sporten en dat je je goed in je vel voelt. Onze club moet een plaats zijn waar je veilig kan sporten en waar plezier gemaakt wordt. We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.

  • Wat is een API?

Een aanpreekpersoon integriteit (API) is een laagdrempelig aanspreekpunt voor sporters, hun ouders, begeleiders en andere betrokkenen die vragen, vermoeden of klachten hebben in verband met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en seksuele integriteit.

De API zal naar je verhaal luisteren en kan uitleggen over wat er kan of moet gebeuren.

  • Club-API voor Sezoens Achilles Bocholt :

KATRIEN NELISSEN                   

Elke melding die binnenkomt zal met de nodige discretie behandeld worden en in eerste instantie zal enkel ik, als API hiervan op de hoogte zijn. Samen zullen we bekijken welke verdere stappen er eventueel genomen moeten worden en via welke kanalen. Uiteraard zal dit allemaal gebeuren met respect voor jullie wensen .

  • Hoe te bereiken?

Via mail: handbalHAB.API@gmail.com

 

Indien je liever niet met mij spreekt om welke reden dan ook, dan kan je direct contact opnemen met de Federatie-API. (Sabine Stieglitz, api.handbal@gmail.com of 0472/95.79.58.)

 

Maken we van handbalclub Sezoens Achilles Bocholt een respectvolle en aangename handbalclub waar respect en plezier hand in hand gaan!