Sezoens Bocholt gaat als leider de winterstop in.

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd ook winnend afgesloten. Al na 10 minuten was het duidelijk dat Sezoens Bocholt aan het langste eind zou trekken. Door deze makkelijke overwinning versterken we onze leidersplaats. Green Park Aalsmeer wist gisteren ook te winnen van Kras Volendam waardoor zij stevig op de 3de plaats staan. Kembit Lions won eerder deze week ook al gemakkelijk van RED-RAG Tachos. Het 4de ticket is enorm gegeerd met nog 5 kandidaten.

In de eerste 7 minuten kwam Atomix niet tot scoren, Sezoens Bocholt vond wel 7 keer de weg naar het doel. Tim Claessens scoorde maar liefst 3x, Ilyas D’Hanis scoorde 2x op tegenaanval en ook Wout Winters en Jeroen De Beule scoorden voor Bocholt. In feite was de wedstrijd toen al gespeeld. Clem Leroy had niet veel werk in het doel, maar na enkele reddingen wist hij de hoekspelers weg te sturen. Zowel Thomas Driesen als Ilyas D’Hanis scoorden op tegenaanval. Na een kwartier stond het al 4-12. Ook Serge Spooren wist zijn doelpunten mee te pikken. Diezelfde Serge bepaalde de ruststand: 8-22.

Het moet niet meer gezegd worden dat de 2de helft eigenlijk overbodig was. Bij Sezoens Bocholt werd er goed doorgewisseld en kwam bijna elke veldspeler tot scoren. In de tweede helft kon Sezoens Bocholt nog 16x scoren. Eindstand na 60 minuten: 18-38.

Voor de meesten van onze spelers wacht nu een verdiende pauze. Serge Spooren en Jeroen De Beule trekken in januari naar het WK met de Red Wolves. Uiteraard wensen wij hen veel succes op het eerste WK ooit van onze Red Wolves.  De eerste wedstrijd na de winterstop wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023 in onze vertrouwde Damburg. Hopelijk mogen we jullie, supporters, dan weer trouw ontmoeten. Forza Bogget!

5’: 0-4                       35’: 9-25

10’: 1-9                       40’: 11-28

15’: 4-12                     45’: 12-31

20’: 6-15                     50’: 13-34

25’: 7-18                     55’: 16-36

30’: 8-22                     60’: 18-38

Atomix : Dedobbleer, Wauters 2, Heleven Lo. 1, Snoecx 1, Schreurs, Ribeiro 1, Heleven Le. 9, Mulder 5, De Graeve, Maes 1, Daniëls, Claes 1, Anguelov 2, Luypaert 4

Sezoens Bocholt : Leroy, Gijbels,Tielen, Winters 1, Jaeken 2, Spooren 4, Valkenborgh 6, Lamers, Driesen 2, Ceyssens J. 1, Claessens 8, Ceyssens L., D’Hanis 8, Strauven 3, De Beule 1, Doms 2.

Scheidsrechters : Peeters - Van Loock