Vlotte overwinning voor J18

Na enkele weken stil te hebben gelegen in de competitie begonnen onze J18 aan de terugronde met een thuiswedstrijd tegen Overpelt. De heenwedstrijd werd vlot gewonnen, maar het was toen nog zoeken naar onze beste vorm. Benieuwd hoe het in deze wedstrijd verging.

En dat de vorm goed was, werd meteen duidelijk. Onze verdediging was een burcht waar de bezoekers maar niet doorgeraakten en ook offensief verliep het allemaal uitstekend. Bij 9-1 na ruim 10 minuten slikten we pas ons eerste tegendoelpunt. Overpelt kon nu net iets beter onze verdediging passeren, maar dit was natuurlijk geen ramp. Onze aanval bleef goed draaien, wat resulteerde in 20-7 aan de rust.

In de tweede periode werd er bij de thuisploeg weer wat geëxperimenteerd, maar bleven we domineren. Verdedigend stonden we als een blok waardoor we het in de aanval het konden permiteren om iets meer te missen. Maar aan het einde van de rit was de voorsprong die we aan de rust hadden toch nog verdubbeld en wonnen we ruim met 38-11

Een goede generale repetitie voor de clash van volgende week. Dan trekken we naar het Dommelhof waar we met Sporting Pelt een stevige tegenstander voor de kiezen krijgen. Beginworp is voorzien om 14u30. Supporters op post!

Speelden mee voor Bocholt : Baeten Rein, Boonen Wout, Brebels Sverre, Claes Robbe, Clerix Mike, Nijsen Bram, Schouteden Tibe, Theuwissen Pieter, Weltjens Lowie, Buteneers Jef, Cox Jonas, Evens Lars, Vaes Victor, Snoeks Wesley en Nieuwhart Randy