Visé neemt de leiding over van Sezoens Bocholt.

De heren konden net niet de punten (het punt) in eigen huis houden. De 2 punten gingen mee terug naar Visé. Hierdoor neemt Visé de leiding over van Sezoens Bocholt. Visé heeft nu 8 punten, Bocholt volgt met 7 punten. Indien Sporting Pelt komende dinsdag van Handbal Tongeren kan winnen komen zij terug tot op 1 punt van ons. De komende wedstrijd in Pelt is dus van groot belang!

Wout mocht gisteren de score openen maar al snel werd er om en om gescoord. Visé komt een eerste keer op voorsprong maar Serge hing de bordjes terug gelijk (3-3). Opnieuw door een doelpoging van Serge kwamen we terug op voorsprong. Echeter Kedziora en Vancosen lieten niet begaan. Twee doelpunten op rij van Sergio zorgden opnieuw voor een voorsprong: 7-6. Wout en Jeroen konden deze voorsprong nog vergroten: 9-6. Kedziora, Hadzic en Vancosen bleven echter terugvechten. 2 doelpunten van Jeroen en Serge en ééntje van Tim zorgden voor een kloof van 5 doelputen: 14-9. Onder meer enkele doelpunten van Bello zorgden opnieuw voor een gelijke stand: 14-14. Jeroen kon nog enkele keren voor Bocholt scoren maar kon niet verhinderen dat Visé ging rusten met een voorsprong van 2 doelpunten: 16 -18. 

Sezoens Bocholt kwam het best uit de kleedkamers. Doelpunten van Jeroen, Wout en Thomas op tegenaanval zorgden opnieuw voor een voorsprong (19-18). Brixhe hong de bordjes echter terug gelijk. Vanaf de 40ste minuut werd er om en om gescoord. Echter kwam Sezoens Bocholt geen enkele keer meer op voorsprong. Het was echter Visé die tot 2 keer toe een kloofje kon slaan van 2 doelpunten, onder meer door doelpunten van Kedziora en Vancosen. Tim kon nog zorgen voor de aansluitingstreffer 29-30. De twee daaropvolgende time-outs van zowel Visé als Bocholt konden geen redding meer bieden voor onze heren.

De eerste nederlaag in deze play offs is dus een feit. Benieuwd kijken we uit naar het resultaat van de wedstrijd van komende dinsdag (Pelt-Tongeren). Komende zaterdag staat dan de belangrijke verplaatsing op het programma naar Sporting Pelt. Onze heren zullen de steun van de supporters goed kunnen gebruiken! Forza Bogget!

 

Tussenstanden :

10 min.: 7-6

20 min.: 14-11

30 min.: 16-18

40 min.: 20-21

50 min.: 25-26

60 min.: 29-30

Sezoens Bocholt : Leroy, Gijbels, Tielen, Winters 4, Jaeken, Wauters 2, Glorieux, Spooren 7, Valkenborgh, Lamers 1, Driesen 2, Roelants, Ceyssens J., Claessens 3, Rola 3(2), De Beule 7

Visé : Brixhe 3, Carvalhais, Gava 1, Ranc, Demexxe, Massat, Plesses, Nguema 1, Delatte 1, Vancosen 6, Boyen, Hougardy 1, Kedziora 6(4), Bello 6, Hadzic 5

Scheidsrechters : Broothaers - Janssens