Sportieve revanche voor J18 tegen Arena?

Vandaag kregen onze jongens het bezoek van Arena, waar ze in de heenwedstrijd verrassend met de billen bloot gingen. Met de zware pandoering van vorig weekend in Pelt, werden onze jongens weer met de voeten op de grond gezet. Hopelijk verging het hun vandaag beter en konden ze hun sportieve revanche nemen.

De start deed weer het ergste vermoeden. Nadat wij de score openden, kregen we er direct 3 op rij binnen. Maar paniek was er allerminst en dankzij een sterke verdediging was er halverwege de eerste helft van die slechte start niets meer te merken: 8-5. De bezoekers probeerden nog aan te klampen, maar tevergeefs. Ondanks dat zij hun best deden, gingen we de rust in met 18-8.

De tweede helft begon hetzelfde als de eerste: Arena was even iets efficiënter, maar de thuisploeg bleef hun eigen spel spelen en kwamen nooit in de problemen. Bocholt behield de volledige controle over de wedstrijd en bleven hun voorsprong verder uitbouwen. Aan het eindsignaal stond er dan ook een verdiende 35-19 op het scorebord.

Met vol vertrouwen kunnen we ons nu voorbereiden op de laatste speeldag van de reguliere Limburgse competitie. Op 18 december komt de gemengde ploeg Tessenderlo/Houthalen over de vloer. De wedstrijd begint om 13u45. Supporters op post!

Speelden mee voor Bocholt : Baeten Rein, Boonen Wout, Brebels Sverre, Claes Robbe, Schouteden Tibe, Snoeks Wesley, Theuwissen Pieter, Weltjens Lowie, Buteneers Jef, Cox Jonas, Evens Lars, Swinnen Chiel, Brands Cisse en Nieuwhart Randy0