Opnieuw een ruime thuiszege voor de heren

Herpertz Bevo blijkt dan toch niet meer ‘het zwarte beest’ te zijn voor Sezoens Bocholt. De score bleef gelijkopgaand tot de laatste 5 minuten van de eerste helft. Toen sloeg Sezoens Bocholt een eerste kloofje dat ze niet meer losieten. Na 60 minuten eindigde de wedstrijd met duidelijke cijfers 37-26!

Het was Sergio die deze week de score mocht openen, gevolgd door enkele doelpunten van Serge. Polman, De Kuyper en Poot hielden echter gelijke tred. Na 9 minuten stond Bevo zelfs 2 doelpunten voor. Yannick met een strafworp en Serge die in het lege doel scoorde, hingen de bordjes terug gelijk: 7-7. Yannick bracht ons terug op voorsprong na een mooie achterwaartse assist van Jeroen: 9-8. Serras bleef echter aandringen en zorgde ervoor dat Sezoens Bocholt niet verder kon uitlopen. Enkele doelpunten van Roel, Sergio en Serge zorgden voor een mooie voorsprong aan de rust: 19-14.

In de tweede helft mocht Roel de score openen. Na 34 minuten was de voorsprong al vergroot naar 7 doelpunten. Roel bleef de weg naar het doel vinden. Na 44 minuten stond er al een voorsprong van 10 doelpunten (27-17) op het scorebord en was het tijd voor Bevo om een time out aan te vragen. Serras en Pepels konden nog tegenprikken. Maar voor Bocholt bleven Serge, Thomas, Roel en Merlijn secuur afwerken. Eindresultaat, een verschil van 11 doelpunten. Sezoens Bocholt wint met 37-26.

Sezoens Bocholt blijft op schema. Door het verlies van Greenpark Aalsmeer (bij Sporting Pelt) en het gelijkspel van Visé tegen OCI Lions staat Sezoens Bocholt alleen aan de leiding. Volgende week wacht de verplaatsing naar Hubo Initia Hasselt die gisteren hun tweede overwinning wisten te behalen. Supporters op post!