Midweek-afsluiter voor J18 in Bilzen

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen trok de J18 op een mooie maandagavond naar Bilzen. Net zoals Tongeren, onze vorige tegenstander is dit pas de eerste keer dat we deze ploeg bekampen. Maar ook nu gingen we uit van onze eigen sterkte om ons seizoen in positieve noot af te sluiten.

De wedstrijd begon rommelig. Beide ploegen kwamen moeilijk op gang en hadden moeite om een doelpunt te maken wat de 3-4 op het kwartier bewees. De bezoekers konden een eerste echt kloofje slaan, maar echt overtuigend was het nog steeds niet. Rusten gingen we bij 7-12.

Hopelijk bracht de tweede helft betere handbal, maar ook nu bleven we in hetzelfde bedje ziek. Bocholt bouwde hun voorsprong verder uit, maar de thuisploeg bleef knokken voor elke vierkante meter. Met nog 10 minuten te spelen had Bocholt een maximale kloof uitgebouwd van 9 doelpunten. Bilzen kok in die laatste 10 minuten nog een beetje milderen, maar wij pakten de 2 punten mee naar Noord-Limburg. Eindstand: 21-27.

Zo eindigen we met een positieve noot dit seizoen bij de J18. Voor de spelers van de J16 die ook bij ons hebben meegedaan dit seizoen is komend weekend nog belangrijk met het oog op het behalen van de VHV-finale. Zij zullen komende zaterdag alle steun goed kunnen gebruiken op het laatste VHV-tornooi in Bocholt.

Speelden mee voor Bocholt : Snoecks Wesley, Weltjens Lowie, Boonen Wout, Evens Lars, Buteneers Jef, Brands Cisse, Vaes Victor, Nieuwhart Randy en Silkens Xander.

Geblesseerd, maar toch aanwezig : Baeten Rein.