Laatste wedstrijd in de reguliere competitie voor J18

Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie ontvingen onze J18 HV Arena. Dit is een uitgestelde wedstrijd van eind oktober, de keuze werd gemaakt om deze wedstrijd op vrijdagavond in De Steenakker te laten doorgaan.

Bocholt startte sloom aan de wedstrijd. Onze dekking stond niet helemaal en ook in de aanval werden de onnodige missers opgetekend. Desondanks bleven onze jongens de hele tijd aan de goede kant van de score staan, maar konden niet direct een grote kloof slaan: 9-5 na het kwartier. Die kloof bleef nog even op het scorebord staan totdat de motor bij de thuisploeg begon warm te lopen. In de laatste 10 minuten leek de beslissing gevallen te zijn: rusten gingen we bij 20-8.

In de tweede helft bleef de thuisploeg verder gaan op hun elan. Er werden nog wel kansen vakkundig de nek omgewrongen, maar dankzij een goede verdediging werd onze voorsprong alleen maar groter. De bezoekers konden geen vuist meer maken en kregen een 39-13-nederlaag om de oren.

In deze laatste wedstrijd van de reguliere competitie toonden onze jongens voldoende inzet, vooral vanaf de laatste 10 minuten van de eerste helft. Door deze overwinning eindigen we op plaats 3 achter Hubo Handbal (Hasselt) en Kortessem. Voor het vervolg van de competitie wordt het nog even afwachten, maar volgende week wacht ons een oefenwedstrijd tegen PSV uit Eindhoven. Aanvang van de wedstrijd is om 13u in De Damburg. Supporters op post!

Speelden mee voor Bocholt : Snoeks Wesley, Boonen Wout, Weltjens Lowie, Brands Cisse, Buteneers Jef, Evens Lars, Revier Emmanuel, Geuens Mathis, Silkens Xander, Baeten Rein, Vaes Victor, Nieuwhart Randy en Cox Jonas.