J18 op zoek naar eerherstel in Tessenderlo

Na de nederlaag in Arena gingen onze jongens na een weekend rust op zoek naar eerherstel in Tessenderlo. Met enkele grote stevige jongens bij de thuisploeg zou het niet makkelijk worden, maar met onze kwaliteiten mocht dit geen probleem zijn.

De beste start was voor de bezoekers: bij 2-5 na 5 minuten werd de toon meteen gezet. Ondanks onze snelle omschakelingen naar aanval, stond onze verdediging niet helemaal op punt. Maar vandaag bleven wij gelukkig wel aan de goede kant van de score. Via 5-11 (10') en 11-16 (20') gingen we rusten met 17-21.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Snelle overschakelingen bij de bezoekers en de thuisploeg die bleef profiteren van onze minder goede dekking. Ook via hun hoeken kon er (te) makkelijk gescoord worden. Maar desondanks kwamen de 2 punten mee richting Noord-Limburg dankzij een 32-43-overwinning.

Nu volgen er 2 weekends rust in onze competitie, tijd die we kunnen gebruiken om op onze mindere punten te trainen. Daarna beginnen we al aan de terugronde met een thuiswedstrijd tegen Overpelt met tussendoor nog een oefenwedstrijd tegen Groot-Bijgaarden in Overpelt. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Snoeks Wesley, Weltjens Lowie, Boonen Wout, Evens Lars, Cox Jonas, Nieuwhart Randy, Claes Robbe, Baeten Rein, Vaes Victor, Schouteden Tibe en Clerix Mike.