Handbal Achilles Bocholt wordt Sezoens Achilles Bocholt

Onlangs ondertekende Handbal Achilles Bocholt een overeenkomst voor 5 jaar met Sezoens, een speciaalbier van Brouwerij Martens uit Bocholt zelf. Beide partijen zijn trots op de nieuwe samenwerking, want het Bocholter handbal en Sezoens staan immers bekend om dezelfde eigenschappen: kwaliteitsvol, een heel authentiek en apart karakter en niet voor doetjes; met andere woorden iets voor de échte liefhebber.

De gelijkenissen zullen worden doorgetrokken in de naam: onze club zal nu namelijk door het leven gaan als Sezoens Achilles Bocholt en krijgt een nieuw logo. Ook in de outfits gaat dit terugkomen, want na ontelbare jaren in het groen (eerst gecombineerd met wit, later met zwart), keert Bocholt terug naar de kleuren waarin het ooit startte: blauw. Niet toevallig is dit de andere echte kleur -naast groen- uit het wapenschild van de gemeente Bocholt, waaruit Sezoens ook zijn kleur haalde. We blijven dus lokaal, meer Bocholter kan je het niet krijgen!

Zowel Sezoens als Handbal Bocholt hopen op een vruchtbare samenwerking, die de basis vormt voor verdere successen van beiden.

Forza Sezoens, Forza Bocholt!