Bocholt met kansen naar Finland

Komende vrijdag reist onze Herenselectie af naar Finland voor de terugwedstrijd van de tweede ronde in de EHF-Cup. Na de spectaculaire overwinning in de Damburg, reist Bocholt met vertrouwen naar de hal van Cocks, goed wetende dat de buit nog lang niet binnen is. Bocholt mag dan wel een voorsprong van 5 doelpunten verdedigen, het speelt zijn 4e match met inzet in 10 dagen. Dat terwijl onze tegenstanders van een week rust genoten en waarschijnlijk volle bak getraind hebben op het offensieve spel van Bocholt.

Op bezoek bij de ambitieuze Finse kampioen zal het in deze wedstrijd waarschijnlijk een pak moeilijker worden om te scoren en halen we misschien voor de eerste keer in tien dagen niet de 40 doelpunten. Als we er ginds 36 maken, is een verlies met vijf doelpunten geoorloofd, anders zijn het er vier. Mathematisch moeten we er echter niet teveel over denken, winnen zou nog beter zijn. Cocks zal ons alvast een warm welkom bezorgen. Forza Bocholt!

Opgelet : De wedstrijd wordt om 16u30 in Finland gespeeld, wat in België neerkomt op 15u30! Indien streaming mogelijk, zal dat gemeld worden via onze sociale media. De scheidsrechters voor deze wedstrijd komen uit Denemarken.