J16 keert puntenloos terug uit Meeuwen

Op zaterdagnamiddag 15 februari werd de voorlaatste wedstrijd van de Limburgse reguliere competitie afgewerkt. In Meeuwen moesten onze jongens het zonder Rein (ziek) en keeper Tibe doen. Maar wij zouden Bocholt niet zijn moesten we toch het beste van ons zelf geven.

En de wedstrijd begon goed voor ons, wat de 3-7-tussenstand na 11 minuten bewees. De thuisploeg vocht terug, maar Bocholt hield stand tot aan de rust: 8-13.

De tweede helft kregen we een andere wedstrijd. Meeuwen kwam als beste uit de kleedkamer en na ruim 10 minuten hingen de bordjes weer gelijk: 15-15. Bocholt had de grinta van in de eerste helft niet meer waardoor de thuisploeg uitliep naar 20-16. Dit was de beslissende kloof waardoor Meeuwen de punten thuishield na een 21-18-overwinning.

Op 29 februari wordt de laatse wedstrijd in deze competitie gespeeld vooraleer we aan de nacompetitie beginnen. Om 19u is de beginworp in De Bemvoort in Overpelt. Supporters op post.