FITHANDBAL bij Achilles Bocholt

Handbalclub "Achilles Bocholt” zoekt spelers en speelsters voor het opstarten van een 'fithandbal' groep!

Wat is fithandbal?
De basis aanleren van handbal staat centraal, maar fun en plezier tijdens het bewegen zijn minstens even belangrijk. De fithandbal-ploeg zal begeleid worden door een trainer, wordt gespeeld met een zachtere bal en heeft vergelijkbare spelregels als streethandbal.

Zie ook http://www.vlaamsesportfederatie.be/vlaamse-handbal-vereniging-met-fithandbal

Voor wie?
Dames en heren van alle leeftijden, die nog nooit handbal gespeeld hebben (of eventueel oud-spelers/ speelsters die nog wat in beweging willen blijven): iedereen met interesse is welkom! Trommel dus zoveel mogelijk vrienden, kennissen, familieleden, enz. op om samen aan je gezondheid te werken! Fithandballers worden aangesloten bij onze club, zodat ze via deze weg verzekerd zijn.

Wanneer?
Uiteraard zijn we voor de trainingen afhankelijk van de beschikbaarheid van de sporthal. Momenteel zijn er 2 beschikbaarheden: 

  1. op donderdag van 18u30 tot 20u00
  2. op zondag van 10u00 tot 11u30

Op dit moment is het belangrijk om te weten hoeveel interesse er is op welk tijdstip, om zo definitief te kunnen kiezen voor een vast trainingsmoment in de week en om de ploeg te kunnen opstarten. Laat daarom via fithandbal@gmail.com weten welk trainingsmoment je voorkeur heeft.

Binnenkort komen we terug met meer informatie.

Ivan Vaes