Eerste Beneleague-wedstrijd thuis tegen Volendam

Door de EHF-campagne krijgen onze heren een druk programma voorgeschoteld bij de start van het nieuwe seizoen. Afgelopen zaterdag werd in de eigen Damburg nog gewonnen van het Oostenrijkse Westwien. Woensdag mogen de heren van Bart al terug aan de bak in eigen huis. Om 20u30 staat dan de wedstrijd geprogrammeerd tegen KRAS Volendam. Ook KRAS Volendam speelde afgelopen weekend in de eerste ronde van de EHF-CUP. Zij moesten hun meerdere erkennen in het Kroatische Porec (29-23).

KRAS Volendam won afgelopen seizoen nog de beker in Nederland. De landstitel moesten zij echter aan Green Park Aalsmeer laten. Onze oude bekende, Leon Van Schie, komen we ook niet meer tegen bij de oranjehemden. Hij heeft namelijk een punt gezet achter zijn actieve sportieve carrière. KRAS Volendam heeft zich ook weten te versterken in het tussenseizoen. Dat ook zij klaar zijn voor het nieuwe seizoen konden we zien in de Supercup, waarin ze slechts met één doelpunt verloren van Green Park Aalsmeer. KRAS Volendam moest gisteren pas aan de bak in het Kroatische Porec. Hebben zij voldoende rust kunnen nemen?

Zijn onze jongens goed gerecupereerd? Voor Jordi zal deze wedstrijd tegen KRAS Volendam nog wel te vroeg komen. Hij ondervindt nog steeds hinder van de blessure die hij opliep in het oefenduel tegen Kielce. Evert daarentegen lijkt weer 100% inzetbaar. Hopelijk kunnen onze heren het goede spel van afgelopen zaterdag verder zetten en een mooi resultaat neerzetten tegen KRAS Volendam. Hier hebben ze echter de steun van jullie voor nodig, van de supporters! Supporter uit volle borst zodat de spelers en technische staf vrijdag met een goed gevoel kunnen afreizen naar Wenen.

Forza Bogget!