De J16 niet in de problemen tegen Arena.

Op zaterdag 1 februari speelden onze J16 in Eksel tegen Arena. Arena had vandaag hun clubdag waarbij de supporters talrijk waren opgekomen. Afwezigen bij Bocholt vandaag waren Brent (griep) en Wout (nog herstellende van zijn operatie).

Tijdens de eerste 5 minuten liepen de bezoekers al snel 1-4 uit. Onze hoge 3-3-verdediging was dodelijk in de omschakeling, maar hadden we ook moeite om de dekking compact te houden. Het verliep even stroef en stond het na 10 minuten 5-7. De thuisploeg werd veel verrast door onze 2de fase, maar waren we niet efficiënt genoeg. Desondanks gingen we rusten bij 7-16.

Bij het begin van de tweede helft verliep het weer niet van een leien dakje door de individuele foutenlast, maar gelukkig kwamen we nooit in de problemen. Iets over het kwartier was de kloof dan ook al 10 doelpunten (13-23). De kloof werd steeds groter: na 50 minuten klonk het eindsignaal bij 20-34.

Komende zaterdag spelen we het 5de VHV-tornooi. In Wilrijk spelen we tegen Sasja en thuisploeg Uilenspiegel. Supporters op post!!