Volle buit voor 18 in Overpelt

Na enkele weken rust mocht de J18 weer aan de bak. Op zondag trokken we richting Overpelt om er hopelijk een plezante namiddag van te maken.

De bezoekers begonnen matig aan de wedstrijd, maar konden al snel uitlopen naar 1-4. Overpelt bleef nog even in het spoor, maar moesten toch toezien hoe Bocholt op kruissnelheid kwam. Ze liepen dan ook verder uit naar 8-18.

De tweede helft begon zoals de eerste: een matig Bocholt die desondanks toch hun voorsprong verder konden uitbouwen. De opdrachten die ze voor de wedstrijd kregen, werden net zoals in de eerste helft redelijk goed uitgevoerd waardoor we op cruise controle naar een eindstand van 16-38 raasden.

We zagen een goede wedstrijd van onze jongens waar Overpelt onvoldoende tegenstand kon bieden. Na een weekje rust komt Bilzen afgezakt naar De Damburg. Aanvang van de wedstrijd is voorzien om 18u15. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Snoeks Wesley, Boonen Wout, Weltjens Lowie, Evens Lars, Buteneers Jef, Revier Emmanuel, Geuens Mathis, Silkens Xander, Baeten Rein, Vaes Victor, Nieuwhart Randy, Cox Jonas en Geuens Merijn.