Sezoens Bocholt opent de competitie met een zege!

Bocholt nam een goede start van de wedstrijd. Halfweg de eerste helft  besloten onze jongens echter meer op Plessers dan in het doel, waardoor Hasselt kon terugkomen tot 3 doelpunten. We gingen rusten met een verschil van 4 doelpunten dankzij Serge. In de tweede helft kon Sezoens Bocholt gemakkelijk de voorsprong terug uitbreiden. Na 60 minuten stond er een verschil van 5 op het scorebord in het voordeel van Sezoens Bocholt. De punten komen mee uit Hasselt!

Quinten mocht de score openen, gevolgd door doelpunten van Wout en Thomas op tegenaanval. Boiten en Bertels konden tegenprikken voor Hasselt. Ook Sergio deed zijn duit in het zakje en bracht ons na zo’n 11 minuten wedstrijd op een comfortabele voorsprong: 3-9. Degbey en D’Hanis namen Hasselt toen op sleeptouw en herleidden het verschil tot 3 met nog 10 minuten te spelen in de eerste helft. Aan Bocholter zijde hadden we verschillende missers genoteerd (oftewel reddingen van Plessers). Met nog 5 minuten te spelen bracht D’Hanis het verschil zelfs terug tot op 1 doelpunt. Sergio en Serge zorgden echter voor een comfortabele ruststand: 12-16.

Sergio mocht de score openen in de 2de helft met een strafworp. Quinten en Merlijn bleven ook scoren en brachten zo het maximale verschil op 7 doelpunten: 13-20. Bertels kon nog tegenprikken maar Thomas kon 2x achter elkaar scoren op tegenaanval. Tijd voor een nieuwe time-out aan Hasseltse zijde. D’Hanis bleef proberen maar onder andere door doelpunten van Thomas en Merlijn bleef het verschil op 7 doelpunten staan: 18-25. Met nog 10 minuten op de klok kon Sezoens Bocholt de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Roel scoorde net voor het eindsignaal het laatste doelpunt. Eindstand: 23-28!

In principe staat aanstaande zaterdag  de 2de wedstrijd gepland tegen Green Park Aalsmeer. De heren uit Aalsmeer kregen echter al af te rekenen met enkele Covid-19 gevallen waardoor het onduidelijk is of deze wedstrijd gespeeld kan worden. We houden jullie op de hoogte via onze website en sociale media. Supporters op post!