Sezoens Bocholt deed wat het moest doen!

Na de overwinningsroes moesten we nu midweek aan de bak tegen Hubo I. Hasselt. De voorlaatste wedstrijd in deze mini-competitie vooraleer we richting kruisfinales gaan.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Sergio (strafworp), gevolgd door een doelpunt van Wout. Hasselt kaon gelijke tred houden door doelpunten van D’hanis en Gijs. Vervolgens kwam de trein een beetje onder stoom bij Boholt en konden we zo 4 doelpunten uitlopen met twee doelpunten van Wout op tegenaanval. De wedstrijd was toen 10 minuten ver. Zowel Hasselt als Bocholt konden toen om beurt scoren. Na 15 minuten bracht Quinten ons op een comfortabele voorsprong van 7 doelpunten door de bal te onderscheppen en zelf de tegenaanval af te ronden (5-12). Aan de rust stond er nog een verschil van 6 doelpunten op het scorebord: 13-19.

Het eerste doelpunt in de 2de helft kwam op naam van een Hasselt-speler: 14-19. Thomas, Evert en Merlijn konden de voorsprong nog vergroten. Enkel Bertels en D’hanis konden aan Hasselt zijde nog iets terug doen. Ook de meegekomen jonkies bij Bocholt kregen hun kans, Jorn en Lennert (2x) wisten zelfs te scoren. Na 60 minuten stond er een verschil van 10 op het scorebord: 24-34!

Bocholt deed dus wat het moest doen.. Winnen! Aanstaande zaterdag wacht ons dan de derby tegen Sporting Pelt. Ook deze wedstrijd zal live te volgen zijn via Sportbeat. (link volgt later)