Sezoens Bocholt brengt de punten mee terug naar huis!

Bocholt diende te winnen bij de buren van Pelt om aanspraak te kunnen blijven maken op een finaleplaats! Het zou geen gemakkelijke klus worden, maar er werd gisteren met het kleinste verschil gewonnen. Zo neemt Sezoens Bocholt terug de leiding over in het klassement, toch zeker tot deze middag, dan staat de wedstrijd Visé-Tongeren ingepland. 

Serge mocht gisteren in het Dommelhof de score openen en bracht ons een eerste keer op voorsprong. Spijtig genoeg konden Thomas en Jeroen deze voorsprong niet vergroten. Konitz scoorde op tegenaanval en zorgde zo voor de 1-1. Opnieuw een gemiste doelkans bij Bocholt zorgde ervoor dat L. Vandebeeck Sporting Pelt op voorsprong bracht. Serge wist echter opnieuw de weg naar het doel te vinden. Vervolgens noteerden we een redding van Clem, maar Tim kon niet profiteren. Konitz bracht Pelt opnieuw op voorsprong met 2 doelpunten op rij: 4-2. Sergio kon milderen vanuit een scherpe hoek. Wout bracht ons terug gelijk en Serge zorgde opnieuw voor een voorsprong door de bal te onderscheppen en zelf de tegenaanval af te ronden (4-5). Tim vergrootte deze voorsrpong, maar Konitz liet echter niet begaan. Sezoens Bocholt kon een eerste keer een kloofje slaan van 3 doelpunten onder meer door doelpunten van Tim en Thomas: 5-8. Tijd voor Pelt om een time-out aan te vragen. Opnieuw Konitz wist na de hervatting te scoren. Maar Sergio liet niet begaan en scoorde de 69 na een assist van Serge. Falke en Vansloot konden terug milderen tot op één doelpunt. De time-out van Bocholt had niet meteen het gewenste resultaat, L. Vandebeeck zorgde voor de gelijke stand: 9-9. Sezoens Bocholt wist nog 2x te scoren, maar het was Konitz die Pelt terug op voorsrpong bracht door te scoren in het lege doel: 12-11. Sergio kon milderen vanaf de strafworplijn, maar het was Vansloot die ruststand vastlegde: 14-12.  

Sergio bracht ons terug tot op één doelpunt. Falke bracht het verschil terug naar 2, Tim zorgde er echter voor dat Pelt niet verder uitliep. Thomas hing de bordjes terug gelijk: 15-15. We noteerden eerst 3 missers op rij aan Bocholter zijde, toch was het Sergio die ons terug op voorsprong bracht. Vervolgens werd er om en om gescoord, voor Sezoens Bocholt noteerden we doelpunten van Jeroen en Sergio. Falke bracht Pelt terug op voorsprong met 2 doelpunten op rij, voor Bocholt kon Tim nog scoren: 21-20. Tijd voor Bart om een volgende time-out te nemen. Serge bracht ons met een knap doelpunt terug langs zij. Vossen bleef de Bocholter verdediging pijn doen en bracht Pelt een laatste keer op voorsprong (22-21). Doelpunten van Jeroen, Serge en Tim èn enkele knappe reddingen van Clem zorgde voor een voorsprong van 2 doelpunten: 22-24. Sporting Pelt wist op 2’ van het einde terug te komen tot op 1 doelpunt, nu was het Timmermans die de time-out aanvroeg. Yannick scoorde 25” voor tijd de verlossende 23-25. L. Vandebeeck kon nog wel tegenscoren maar de punten gingen mee terug naar Bocholt!

Met deze overwinning nemen we 3 punten voorsprong op Sporting Pelt. Visé speelt vandaag nog tegen Handbal Tongeren. Indien zij deze wedstrijd winnen springen ze terug over Bocholt in de rangschikking! Volgend weekend staat dan de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 op het programma! Bocholt speelt op zondag 15 mei in Visé. Supporters op post! Forza Bogget!

 

Tussenstanden :

10 min.: 3-2

20 min.: 8-9

30 min.: 14-12

40 min.: 15-16

50 min.: 18-18

60 min.: 24-25

Sporting Pelt : Vansloot 4, Vandenboer S. 1, Falke 4, Pronk, Tasevski, Van Leeuwen, Vernooy, Köhlen 2(2), Deekens, Konitz 7, Stollman,Vandebeek L. 3, Vossen 3, Denert, Spooren, Vandebeek D.

Sezoens Bocholt : Leroy, Gijbels, Tielen, Winters 1, Jaeken, Wauters, Glorieux 1, Spooren 5, Valkenborgh, Lamers, Driesen 2, Roelants, Ceyssens J., Claessens 5, Rola 7(2), De Beule 4

Scheidsrechters : Box - Tuinstra