Sezoens Achilles Bocholt opnieuw te sterk voor Atomix.

De cijfers spreken voor zich. Sezoens Achilles Bocholt deed wat het moest doen, winnen van Atomix met duidelijke cijfers: 36-23! Door het onverwachte verlies van de Limburg Lions in en tegen Hurry-Up, klimt Sezoens Bocholt tot op 1 punt van de leider.

Het was Rolo van Atomix die de score mocht openen gisterenavond. Langs Bocholter zijde waren in de beginfase vooral Wout en Jeroen goed bij shot. Maar ook Joren en Thomas deden wat ze moesten doen. Thomas zorgde voor de 7-2 na een doelpunt op tegenaanval. Een knappe redding van Clem en meteen opnieuw een assist voor Thomas en na 11 minuten stond het 8-2. Vervolgens was het een paar keer de beurt van de spelers van Atomis. Net voor het kwartier noteren we een dikke redding van Clem, toch weerhield het Atomix er niet van om terug te komen tot 3 doelpunten: 10-7. Roel en Serge zorgden terug voor een comfortabelere voorsprong van 5 doelpunten. Sergio kon deze voorsprong nog tot 2 maal toe vergroten vanaf de strafworplijn. Lennert kon de ruststand vastleggen op tegenaanval: 23-12!

Ook het eerste doelpunt in de tweede helft was voor Atomix. Jeroen, Sergio en Serge bleven echter ook scoren. Bij Atomix was de wil er nog wel maar er lukte nog maar weinig. Bart kon vlot doorwisselen zodat iedereen gisterenavond spelminuten kreeg. Merlijn tekende voor het 30ste doelpunt en zorgde zo ook voor een kloof van 13 doelpunten. We noteerden nog enkele knappe doelpunten onder meer van Wout, Lennert en Joren na een knappe assist van Ruben. Het was opnieuw Lennert die de eindstand mocht vastleggen, deze keer vanaf de strafworplijn: 36-23!

Opdracht volbracht. Zoals eerder al gesteld verliest Limburg Lions van Hurry-Up (31-27), zo nadert Sezoens Achilles Bocholt tot op één punt van de leider. Ook de 3de in de stand Green Park Aalsmeer wist te winnen van Quintus. Volgende week maken we de verplaatsing naar Visé (momenteel op een gedeelde 5de plaats). Enkel supporters zijn niet meer toegelaten door de nieuwe maatregelen betreffende Corona. Wel zal de wedstrijd te volgen zijn via live-stream.

 

Tussenstanden :

10 min.: 7-2

20 min.: 14-8

30 min.: 23-12

40 min.: 28-17

50 min.: 33-19

60 min.: 36-23

Sezoens Bocholt : Leroy, Versteijnen, Winters 5, Jaeken, Wauters 2, Glorieux, Spooren 7, Valkenborgh 2, Lamers 2, Driesen 6, Roelants, Ceyssens L. 3(1), Claessens, Rola 5(2), De Beule 4

Atomix : Henderix, Beckers 1, Heleven, Delpire 4(1), Arisnabareta, De Grave, Rolo 2, Van Haesendonck 5, Vets, Cinha 5, Maslowski 1, Doms 2, Nasif, Claes 3, Neshovanovic

Scheidsrechters : Egberts - Van De Beek