Ook de laatste in de reguliere competitie werd gewonnen!

Een wedstrijd zonder enig belang. Sezoens Bocholt eindigde zowiezo als eerste en Kembit Lions als tweede in deze competitie. Opdracht was om deze wedstrijd af te werken zonder blessures op te lopen. Sezoens Bocholt won op een vrij gemakkelijke manier van Kembit Lions.

We noteerden eerst een misser langs Bochlter zijde, maar ook een redding van Clem Leroy. Het was toch Sezoens Bocholt dat gisteren de score kon openen. Tim Claessens scoorde na een assist van Jeroen De Beule. van Straaten hing meteen de bordjes terug gelijk. Serge Spooren bracht ons terug op voorsprong en Clem Leroy bleef de ballen stoppen. Schmeits met de gelijkmaker, maar Jeroen De Beule en Thomas Driesen zorgden opnieuw voor een voorsprong (2-4). Steins kon nog milderen vanaf de strafworplijn. Nog even ging het om en om tot een stand van 5-5. Nadien begon de motor bij Bocholt te lopen en liepen we 3 doelpunten uit: 5-8. Bij Bocholt waren er meerdere schutters van dienst (Spooren, Driesen, Claessens, Winters, D’Hanis) terwijl enkel Adams bij Lions nog enig weerwerk kon bieden. Zo stond er na 20 minuten een 9-12 op het scorebord. Lions kwam nog terug tot op één doelpunt door Baart. Bij Sezoens Bocholt bleef men goed afwerken en zo stonden we aan de rust 5 doelpunten voor. Tim Claessens mocht de ruststand vastleggen, 20-25.

Roel Valkenborgh opende de score in de tweede helft. Dankzij hulp van Pieter Strauven en Wout Winters werd de voorsprong enkel nog vergroot: 16-23. Wedstrijd gespeeld en bij Bocholt kregen vaste waarden de nodige rust. Tim Claessens bleef echter scoren aan de lopende band (10 doelpunten) en werd dan ook verkozen tot “man of the match”. Ook Roel liet nog enkele knappe doelpunten noteren waaronder ééntje in de winkelhaak. Lions kwam nog terug tot 4 doelpunten maar kon Sezoens Bocholt nooit echt bedreigen. Serge Spooren verschalkte de doelman met een lobje. Ook Pieter Strauven, Jeroen De Beule en Joren Lamers scoorden nog voor Sezoens Bocholt. Na 60 minuten stond er dan ook een verschil van 10 doelpunten op het scorebord: 29-39.

Sporting Pelt deed wat het moest doen, winnen van Hubo Handbal. Zo is ook onze tegenstander in de halve finales bekend. Aanstaande dinsdag om 20u30 wordt de heenwedstrijd afgewerkt in het Dommelhof. Zaterdag 4 maart wordt dan de terugwedstrijd afgewerkt in onze eigen Damburg! Supporters steun jullie ploeg en schreeuw hen naar de overwinning! Indien Sezoens Bocholt de finale bereikt, wordt deze ook in Bocholt gespeeld op zaterdag 18 maart. Forza Bogget!

5’: 2-2                       35’: 16-23

10’: 3-4                       40’: 20-26

15’: 6-9                       45’: 23-29

20’: 9-12                     50’: 27-31

25’: 13-15                   55’: 29-37

30’: 15-20                   60’: 29-39

Kembit Lions : De Hoogh, Dijkstra, Kleijkers, Ritzen, Hiemstra 5, Schmeits 2, Weiler 2(1), J. Eussen 1, Steins 1(1), Baart 4, van Straaten 2, Hempel 1, Adams 5, I. Eussen 6, Dell 1

Sezoens Bocholt : Leroy, Gijbels, Winters 3, Spooren 4, Valkenborgh 4, Lamers 4, Driesen 3, Claessens 10, D’Hanis 5(4), Strauven 3, De Beule 2, Doms 1.

Scheidsrechters : Egberts - Vandebeek