Nieuwe gezichten voor het seizoen 2022-2023!

De nieuwe trainer van heren 1 is ondertussen ook bekend, Luc Boiten zal vanaf volgend seizoen heren 1 trainen en coachen. Luc heeft zijn jeugdopleiding genoten bij "Initia Hasselt" en ook altijd zelf gespeeld voor ditzelfde Hasselt. Als speler werd hij maar liefst 10x landskampioen en won hij 6x de Beker van België. Ook heeft hij lange tijd voor de nationale ploeg gespeeld. In het seizoen 2000-2001 zette hij zijn eerste stappen als speler/trainer bij Initia Hasselt tot 2003. In het seizoen 2005-2006 leidde hij Union Beynoise om in februari 2006 terug te keren naar zijn moederclub. Luc bleef hier trainer tot en met het seizoen 2011-2012. Hij keerde nog één keer terug als trainer van dit Hasselt in het seizoen 2014-2015. Als trainer van Hasselt werd hij éénmaal landskampioen en won hij 2x de Beker van België. Luc, van harte welkom bij onze club!

Eerder al werd de komst van Ilyas D'Hanis gemeld, maar hij is niet de enige die onze rangen komt versterken vanaf volgend seizoen.

Mattias Van Criekinge (27), hij speelt al sinds zijn 6de handbal en startte zijn carrière bij Sporting Pelt. Op zijn 16de debuteerde hij daar in de eerste ploeg. In het seizoen 2015-2016 maakte hij de overstap naar Initia Hasselt, hier speelde hij 5 seizoenen en werd hij BeneLeague kampioen en won hij de Beker van België. Na het vroegtijdig stopzetten van het seizoen 2019-2020, maakte hij de overstap naar Kreasa Houthalen. Volgend seizoen speelt hij dus in het blauw van Sezoens Achilles Bocholt, welkom Mattias! 

Lennert Doms (23), speelt al heel zijn leven handbal en is als het ware opgegroeid langs het handbalveld. Tot zijn 17de speelde hij voor Welta Mechelen en vervolgens 3 jaar bij Olse Merksem. De laatste twee seizoenen kwam hij uit voor HC Atomix. Ook een warm welkom voor Lennert!

Pieter Strauven (23), als 8-jarige begon hij te handballen bij Maasmechelen. Zijn verdere jeugdopleiding genoot hij bij Handbal Tongeren en hier speelde hij ook tot zijn 19de. Nadien maakte hij de overstap naar Kembit Lions waar hij afgelopen seizoen de BeneLeague won (ten koste van Sezoens Achilles Bocholt). Ook Pieter is klaar voor een nieuwe uitdaging en heten hem dan ook van harte welkom!