Net niet voor onze heren 1

Sezoens Achilles Bocholt moest het doen zonder Tim en Yannick (beiden blessure aan de enkel) maar de eerste helft ging gelijk opgaand. Aan de rust hingen de bordjes immers gelijk: 15-15. Uiteindelijk won Green Park Aalsmeer met het kleinste verschil 31-30.

De eerste doelpunten van de wedstrijd waren voor Sezoens Achilles Bocholt en kwamen op naam van Sergio en Wout. Vervolgens kon Aalsmeer 2x scoren. Jeroen en Serge brachten ons terug op voorsprong maar Vink dacht hier anders over en draaide de rollen om. Sergio kwam mooi ingesneden en bracht ons terug op voorsprong. Beide ploegen bleven om en om scoren. Na 20 minuten bracht Serge ons op voorsprong na een tegenaanval: 9-10. Terug werd er om en om gescoord en hingen de bordjes aan de rust gelijk: 15-15.

Thomas kon de score nog openen in de tweede helft, maar Aalsmeer kwam snel langs zij. Aalsmeer kon een eerste kloofje slaan door onder meer te scoren in het lege doel: 19-17. Wout en Sergio hingen de bordjes echter terug gelijk. Ook Thomas kon nog scoren op tegenaanval. Dan door een aantal missers aan Bocholter zijde kon Aalsmeer terug 2 doelpunten uitlopen door Benghanem. Serge zorgde er echter voor dat Sezoens Bocholt bij bleef: 22-22. Opnieuw lukte het Aalsmeer om zelfs 3 doelpunten uit te lopen. Enkele doelpunten van Roel (strafworp en winkelhaak) zorgden voor de aansluiting: 26-25. Het was diezelfde Roel die enkele minuten later opnieuw de aansluitingstreffer scoorde: 29 – 28. De redding van Arjan op de strafworp van Aalsmeer zorgde ervoor dat Serge ons terug op gelijke hoogte kon brengen: 29-29. Het was diezelfde Serge die ons met een knap doelpunt zelfs op voorsprong bracht: 29-30. Echter 2 doelpunten van Aalsmeer in de slotfase zorgde er voor dat Sezoens Bocholt met lege handen naar huis mocht terugkeren. Eindstand 31-30.

Door de winst van Kembit Lions verstevigen ze hun leidersplaats. Sezoens Bocholt blijft 2de maar ziet Green Park Aalsmeer naderen tot op 2 punten. Door het verlies van Sporting Pelt in Volendam en de winst van Visé staan ze nu met 3 ploegen op de 4de plek met 3 punten achterstand op Sezoens Achilles Bocholt. Volgende week ontvangen we Kras Volendam in onze Damburg. Het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden. Supporters op post! FORZA BOGGET!!!