Na enkele weken weer een wedstrijd voor de J18

Na een inactiviteit van bijna een maand mocht onze J18 nog eens een officiële wedstrijd spelen. Tegenstander was Tessenderlo/Houthalen, een stevige tegenstander die het iedere ploeg moeilijk kan maken, dus we waren gewaarschuwd.

Maar onze jongens waren snel bij de les. In een mum van tijd stond er al 6-1 op het scorebord. Zowel aanvallend als verdedigend werden de tactische afspraken vrij goed opgevolgd en bleef de thuisploeg -ondanks de goede wil bij de bezoekers- als een wervelwind spelen. Bij de rust stond het al 23-13.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Bocholt bleef aanvallend mooi combineren en ook verdedigend bleef het allemaal kloppen. Omdat de voorsprong groot genoeg was, kregen onze jongens er nog extra opdrachten bij die ook vrij goed werden uitgevoerd. Uiteindelijk sloten we de wedstrijd af met een 53-27-overwinning.

Een zeer solide wedstrijd waarin veel vertrouwen werd getankt met het oog op de volgende wedstrijd. Volgende week ontvangen wij Sporting Pelt in de "Derby van het Noorden". Supporters op post.

Speelden mee voor Bocholt : Snoeckx Wesley, Boonen Wout, Buteneers Jef, Evens Lars, Claes Robbe, Brands Cisse, Baeten Rein, Vaes Victor, Schouteden Tibe, Nieuwhart Randy en Cox Jonas.

Gekwetst, maar toch aanwezig : Weltjens Lowie