J18 thuis tegen Hasselt 2

Na de topprestatie in en tegen Hasselt van vorig weekend, kwam dit weekend Hasselt 2 op bezoek. Zij wilden sportieve revanche voor de nederlaag van Hasselt 1 tegen ons, wij waren vol vertrouwen en zochten naar bevestiging.

Maar het waren de hoofdstedelingen die het sterkst startten met de eerste 2 doelpunten in de wedstrijden. De thuisploeg was hierdoor ietwat van slag, maar na 10 minuten kwam ze voor het eerst aan de goede kant van de score: 4-3. Hasselt 2 bleef aanklampen en kwamen op het kwartier weer terug op voorsprong: 6-7. Bocholt leek met 4 doelpunten op rij terug in de goede flow te zitten, maar dat was maar van korte duur. Door technische fouten, balverliezen en het niet verzilveren van alle open doelkansen, bleef Hasselt 2 in ons zog. Rusten gingen we bij 17-14.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld. De thuisploeg bleef maar aanmodderen wat voor de bezoekers steeds zicht op de overwinning bleef houden. Iets over het kwartier stond het 26-25. Bocholt kon toen weer opnieuw een klein kloofje slaan, maar verder kwamen ze niet. Na een "aangename" wedstrijd waar wij ons niveau nooit haalden, wonnen we uiteindelijk met 34-30.

Vandaag was een mindere wedstrijd waarbij we gelukkig de punten nog thuis konden houden. Nu gaan we deze week weer keihard werken op training, want komende week is het weer een VHV-weekend. Wij trekken zondag dan richting Eeklo voor wedstrijden tegen Evergem en thuisploeg Eeklo. Eerste wedstrijd begint om 14u45. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Jannis Maxime, Peijnenborg Govart, Claes Robbe, Van Dooren Ben, Simons Jeroen, Jaeken Stef, Van Lee Maarten, Goossens Martijn, Ceyssens Lennert, Rovers Mika en Theuwissen Pieter.