J18 terug met de voetjes op de grond

Na de overwinning tegen Hubo Handbal uit Tongeren trokken onze J18 naar het "Hasseltse" gedeelte van Hubo Handbal. Dit zou een heel ander kaliber worden, aan onze jongens om daar oplossingen voor te zoeken.

Ondanks dat onze jongens de score mochten openen, werden we met de neus keihard op de feiten gedrukt. De thuisploeg ging in een sneltreinvaart naar 8-2. Hubo Handbal duwde even op de rem, maar wij profiteerden daar niet van. Het teken voor de thuisploeg om de kloof verder uit te diepen tot 24-15 aan de rust.

Ook in de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Zowel verdedigend als aanvallend kregen we veel te weinig klaar om er terug een spannende wedstrijd te maken: 34-16 na ruim 10 minuten in de tweede helft. Hubo Handbal hield het gaspedaal nu wel weer even in waarvan wij deze keer wel even van profiteerden, maar het kalf was al lang verdronken. Hubo Handbal won uiteindelijk dik verdiend met zware 42-25-cijfers.

Dit was voor ons een collectieve off-day. Volgende week wacht een nieuwe kans om weer te tonen wat we wel allemaal kunnen. Dan komt Houthalen over de vloer in De Damburg. Beginworp is zaterdag 1 oktober om 18u. Supporters op post.

Speelden mee voor Bocholt : Boonen Wout, Weltjens Lowie, Polders Milan, Brands Cisse, Evens Lars, Buteneers Jef, Revier Emmanuel, Geuens Mathis, Baeten Rein, Arits Brent, Nieuwhart Randy en Cox Jonas.

Gekwetst, maar toch aanwezig : Snoeks Wesley en Vaes Victor.