J18 terug met de voeten op de grond na "clash van het noorden"

Na de goede prestatie van vorige week, hadden onze J18 veel vertrouwen getankt voor DE derby van het seizoen, op verplaatsing naar Pelt. Maar vandaag moesten we enkele sterkhouders missen wat het voor vandaag er niet makkelijker op maakte tegen een stevige tegenstander.

In het eerste kwartier was van deze afwezigheid nog niets te merken, bij 7-8 stonden we nog aan de goede kant van de score. Vanaf dan stokte de machine waarvan de thuisploeg optimaal profiteerde. Al snel gingen de kopjes bij ons hangen wat de balverliezen opstapelde die op tegenaanval werd afgestraft. Rusten gingen we bij 21-11.

In de tweede helft bleef Bocholt in hetzelfde bedje ziek. We kregen het ene na het andere tegendoelpunt te slikken na balverlies, maar konden zelf gelukkig ook nog af en toe scoren. Maar het eindverdict was hard, maar zeker niet overdreven: 43-20.

Vandaag werden we weer met de voetjes op de grond gezet. Komende week gaat er weer hard gewerkt worden naar de volgende wedstrijd. Deze vindt volgende zaterdag plaats in de Damburg waar we HV Arena ontvangen. Supporters op post!

Speelden mee voor Bocholt : Baeten Rein, Clerix Mike, Schouteden Tibe, Snoeks Wesley, Theuwissen Pieter, Weltjens Lowie, Brands Cisse, Buteneers Jef, Cox Jonas, Evens Lars, Vaes Victor en Nieuwhart Randy.