J18 met volgende opdracht in Limburgse opdracht tegen Gemini

Na de vlotte overwinning tegen Tongeren, ontvingen wij vol vertrouwen Gemini uit het Nederlandse Voerendaal. Voor ons is deze tegenstander onbekend, maar wij gaan nog steeds uit van eigen sterkte en het nodige respect voor de tegenstander.

Al snel bleken onze Nederlandse vrienden een stevige ploeg te zijn die het ons niet gemakkelijk ging maken. Zij profiteerden van het mindere niveau in onze defensie vandaag, maar omdat wij ook nog regelmatig de weg naar hun doel vonden, bleef de schade echter beperkt. Bij een 6-8-achterstand rond het kwartier wer het welletjes voor de thuisploeg en gingen zij op en over Gemini. Rusten gingen we dan ook bij 18-13.

In het begin van de tweede helft begon Gemini weer sterk aan de wedstrijd. Maar uiteindelijk begon stilaan de vermoeidheid bij hun parten te spelen, maarprofiteerden wij daar niet optimaal van profiteren. Ook wij waren niet efficiënt voor doel, maar liepen stilaan toch verder uit. Aan het einde van de wedstrijd stond dan ook de 35-24-eindstand op het bord.

Deze wedstrijd was een iets mindere wedstrijd van onze jongens, maar conditioneel stonden we iets verder dan onze tegenstander. Volgende week wacht een trip naar een andere Nederlandse ploeg: Venlo. Beginworp is zaterdag om 17u. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Couckuyt Bram, Peijnenborg Govart, Claes Robbe, Jaeken Stef, Van Dooren Ben, Weltjens Lowie, Boonen Wout, Van Lee Maarten, Goossens Martijn, Ceyssens Lennert en Tielen Tristan.