Het begin is gemaakt!

Hopelijk kunnen we terug een zorgeloos seizoen afwerken en ondervinden we geen hinder meer van Covid-19. Iedereen, zowel spelers als supporters, keek hunkerend uit naar de start van het nieuwe seizoen. Sezoens Bocholt is het seizoen dus gestart met een overwinning!

Sergio mocht langs Bocholter zijde de score openen na een eerste balverlies van Atomix. In de 4de minuut stopte Clem een strafworp van Maslowski. Tot de 13de miniuut bleef de score gelijkopgaand. Via doelpunten van Sergio, Serge, Wout, Yannick en Jeroen liep Sezoens Bocholt een eerste keer 7 doelpunten uit, 4-11 na bijna 19 minuten speeltijd. Sezoens Bocholt kan de eerste helft verder gecontroleerd uitspelen zodat we gingen rusten met 9 doelpunten verschil. Het was Sergio die na een tegenaanval tekende voor de 7-16.

In de tweede helft was het eerste doelpunt langs Bocholter zijde voor Thomas. Hij kon 2x scoren na een tegenaanval en bracht zo het verschil op 12: 7-19. Tim, Wout, Serge en Yannick konden de kloof nog wat vergroten. Yannick opnieuw van uit een tegenaanval bracht het verschil naar 16 doelpunten: 11-27 na 22 minuten gespeeld te hebben in de 2de helft. Wat concentratieverlies bij Sezoens Bocholt kon Atomix de achterstand verkleinen. Onder meer doelpunten van Maslowski, Van Haesendonck en Schroven (strafworp) herleidde het verschil tot 11 doelpunten: 16-27. Yannick en Joren waren de 2 Bocholter spelers die nog wisten te scoren. Eindstand na 60 minuten wedstrijd: 19-31.

Sezoens Bocholt deed dus wat het moest doen, gaan winnen in Atomix. Volgende week ontvangen we meteen een topper: Visé. Het wordt terug een weerzien met oude bekenden, Bartosz en Korneel. Visé wist een punt mee te brengen uit Volendam. We zijn benieuwd naar het resultaat van deze wedstrijd. Supporters kom onze heren dus zeker aanmoedigen. Om de wedstrijd bij te wonen dien je in het bezit te zijn van een Covid-safe attest of een negatieve antigeen/PCR- test of een geldig herstelattest. Supporters van Sezoens Bocholt kunnnen ook in de sporthal nog een sneltest ondergaan.