Geen 5de opeenvolgende titel voor Sezoens Achilles Bocholt!

Er was een belle nodig om de landskampioen aan te duiden. Sezoens Achilles Bocolt trok gisteren aan het kortste eind. Dit betekende dat het geen 5de opeenvolgende titel werd voor ons maar de eerste voor Visé: proficiat!

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam er via een strafworp van Kedziora. Wout kon al snel de bordjes gelijk hangen. Opnieuw via een strafworp en een doelpunt in het lege doel bracht Visé op een voorsprong van 3-1. Bello deed er nog eentje bij, maar het was Wout die kon milderen. We noteerden ondertussen ook al enkele reddingen van Clem. Yannick zorgde voor de aansluitingstreffer, al even snel bracht Hadzic het verschil weer naar 2: 5-3. Sergio en Serge vonden ook de weg naar het doel meaar opnieuw Kedziora (strafworp nr. 3) bracht de stand op 7-5. Eén doelpunt van Sergio en 2 van Tim zorgden er voor dat we een eerste keer op voorsprong kwamen: 7-8. Ondertussen was het wel duidelijk dat we vandaag aan Kedziora een zware tegenstander zouden hebben. Maar Jeroen, Joren en Serge lieten niet begaan. Met een lobje zorgde Sergio voor de 10-12. Echter Hadzic (3 doelpunten op rij) en Kedziora hingen de bordjes terug gelijk: 12-12. Opnieuw Sergio en Jeroen zorgden terug voor een kleine voorsprong maar Bello scoorde de 15-15. Na een time-out van Bocholt bracht Serge ons terug opnieuw op voorsprong. Het was Bello die na Bocholter balverlies de ruststand kon vastleggen op tegenaanval: 17-16

Het was opnieuw Visé die het eerst wist te scoren in de tweede heflt. Sergio met de eerste strafworp voor Bocholt bracht ons terug tot 18-17. Bello en opnieuw Kedziora (strafworp) zorgden voor een kloofje van 3 punten: 20-17. Door doelpunten van Sergio en Serge kon Visé niet verder uitlopen en met een streep van Jeroen was alles te herdoen: 21-21! Twee doelpunten van Brixhe en Bello, zo stond Visé opnieuw 3 doelpunten voor: 24-21. Sergio, via strafworp, kon milderen: 24-22. Sergio hield Bocholt echter in de wedstrijd door enkele doelpunten op rij te scoren. Met nog 8’ op de klok stond het 26-25. 5 minuten voor tijd scoorde Wout de gelijkmaker: 28-28. Yannick scoorde op tegenaanval de 29-30. Met nog 55” op de klok nam Visé een time out. Kedziora bepaalde de einstand na 60 minuten (opnieuw met een strafworp): 30-30.

Het werden dus verlengingen! Bocholt startte het best in deze eerste verlenging met doelpunten van Serge en Wout (leeg doel). Kedziora bracht Visé dan terug tot op één doelpunt. Met nog 20” te gaan in de eerste verlenging bedachten de scheidsrechters Tim met een rode kaart?! We noteerden eerst nog een redding van Clem op een shot van Kedziora, even later wist diezelfde Kedziora dan toch te scoren vanaf de strafworplijn: 33-32. Serge kon nog net op de valreep de gelijkmaker scoren: 33-33!

Dus opnieuw verlengingen! Roel bracht ons op voorsprong, maar niet voor lang. Kedziora (strafworp) zorgde voor de 34-34! Wout en opnieuw Roel zorgde voor een kloofje van 2 doelpunten. Het was echter Visé dat 3 keer op rij kon scoren, waarvan opnieuw één strafworp. Yannick hing echter de bordjes terug gelijk: 38-38! Er waren nog enkele seconden te spelen en Bocholt was in aanval, echter de tijdwaarnemer van Visé dacht hier anders over?! De buzzer klonk en dus moesten strafworpen uitsluitsel brengen.