Even alleen aan de leiding!

Midweek spelen is normaal niet zo ons ding. Maar onze heren brachten de opdracht tot een goed einde. De 2 punten bleven in de Damburg. Luc kan nu het team klaarstomen voor ‘de’ Limburgse derby op zaterdag 24 september in en tegen Sporting Pelt.

Serge mocht gisteren de score openen. Na een knappe schijnbeweging scoorde hij de 1-0. Bij de bezoekers mocht Meijer al meteen 2’ op de bank gaan zitten, Jeroen profiteerde van het overtal en bracht ons naar 2-0. Serge en Jeroen wisselden elkaar nadien af en scoorden beurtelings. De bezoekers wisten pas na 7’ te scoren: 3-1. Lennert Doms pikte ook zijn doelpunt mee, maar het was Miedema die de stand op 5-2 bracht na bijna 9’ wedstrijd. We zagen opnieuw een sterke Clem in het doel (2 opeenvolgende reddingen). Opnieuw Miedema (ondrhands) die Hurry-Up terug in het spoor van Sezoens Bocholt bracht (5-3). Dankzij doelpunten van Tim en Serge lopen we opnieuw 4 doelpunten uit: 7-3. Meijer scoorde nog een keer voor de bezoekers. Serge scoorde niet alleen, maar deelde ook assists uit, onder meer aan Thomas (8-4). Na 17’ wedstrijd tijd voor Fiege om een time-out te nemen. Jaspers profiteerde niet van de strafworp om Hurry-Up dichter bij te brengen.Toch kwam Hurry-Up even terug aanklampen, doelpunten van Vermeer en Jaspers bracht hen terug tot 8-6. Serge opnieuw, deze keer wel met de nodige dosis geluk en vervolgens opnieuw Joren vanaf de cirkel (10-6). Riksten reageerde met een onderhands shot, maar ook Thomas vond opnieuw de weg naar het net. Miedema tekende dan voor de 11-8. Voor Bocholt wisten Serge en Wout (2x) nog te scoren in de laatste 5 minuten van de eerste helft. Ruststand: 14-10.

Een degelijke voorsprong, maar de wedstrijd was zeker nog niet gespeeld. Jeroen scoorde de eerste treffer in de tweede helft. Miedema liet echter niet begaan en scoorde opnieuw met een onderhands shot: 15-11. Een hattrick van Serge en één tegendoelpunt van Vermeer zorgden voor een kloof van 5 doelpunten na 40 minuten (18-13). Clem bleef de ballen ook stoppen waardoor Tim, na een assist van Jeroen, de voorsprong nog vergrootte. Hurry Up probeerde nog om terug te komen in de wedstrijd, maar de laatste 10 minuten zouden toch voor Sezoens Bocholt zijn. Joren scoorde de 20-15 na een knappe assist van Clem. Jeroen kon ook nog 2x scoren, waarvan één strafworp (22-17). Vervolgens noteerden we 3 doelpunten langs Bocholter zijn, allen op tegenaanval. Schutters van dienst waren Serge (2x) en Tim. Na opnieuw een redding van Clem mocht Stef hem komen vervangen in het doel. Het laatste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Lennert Ceyssens: 26-17. De laatste actie kwam echter op naam van Stef. Hij stopte de laatste doelpoging van de wedstrijd.

Een duidelijke zege voor Sezoens Bocholt. Nu kan alle aandacht gevestigd worden op de wedstrijd tegen Sporting Pelt. Zij maken eerst dit weekend nog de verplaatsing naar Visé. Visé zal toch uit een ander vaatje moeten tappen om dit Sporting Pelt te stoppen. Sporting Pelt liet al leuke dingen zien tegen Kembit Lions en wist vorige week de punten nipt thuis te houden tegen Volendam. Daarom kunnen onze heren jullie steun, die van de supporters, goed gebruiken volgende week. Zak daarom massaal af naar het Dommelhof om onze mannen te steunen! Forza Bogget!

5’: 3-0                        35’: 15-12

10’: 5-2                       40’: 17-13

15’: 7-4                       45’: 19-13

20’: 8-4                       50’: 20-15

25’: 11-8                     55’: 24-15

30’: 14-10                   60’: 26-17

Sezoens Bocholt : Leroy, Gijbels, Winters 2, Koninkx, Spooren 10, Valkenborgh, Lamers 2, Driesen 2, Roelants, Vancriekinge, Claessens 3, Ceyssens L. 1, D’Hanis, Strauven, De Beule 5(2), Doms 1

Hurry-Up : Rysinck, Meyer 1, Gracio, Takó, Boonstra 1, Bos, Soares, Filipe 1, Miedema 5, Vermeer 3, Ferreira, Leth 2, Fiege, Riksten 2, Tot, Jaspers 2(1)

Scheidsrechters : Peeters - Van Loock