Eerste wedstrijd voor J18 in Overpelt

Na een lange corona-periode mogen ook onze J18 weer aan de competitie beginnen. Met de verplaatsing naar Overpelt kregen we niet meteen een stevige tegenstander, maar mochten we ook zeker niet beginnen onderschatten.

Het waren de bezoekers die de score mochten openen. Overpelt kwam nog langszij, maar met 8 Bocholter doelpunten in evenveel minuten was de toon gezet in deze eerste helft. Bocholt bleef op hun elan doorgaan en stoomde door naar een 5-23 aan de rust.

In de tweede helft bleven de bezoekers de controle over de wedstrijd houden. Na 10 minuten werd beslist om de rest van de wedstrijd in ondertal te spelen met een hoge dekking en dat waren velen nog niet echt gewend. De thuisploeg profiteerde hiervan om hun achterstand zo te beperken wat resulteerde in een eindstand van 21-43.

Deze eerste opdracht werd tot een goed einde gebracht. Na een weekend rust ontangen we op 2 oktober de buren van Sporting Pelt (tot voor kort nog NeLo). Beginworp is voorzien om 14u30. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Baeten Rein, Boonen Wout, Brebels Sverre, Buteneers Jef, Claes Robbe, Cox Jonas, Evens Lars, Nijsen Bram, Schouteden Tibe, Theuwissen Pieter, Vaes Victor en Weltjens Lowie.