De punten komen mee terug naar Bocholt.

In Visé waren de wedstrijden in het verleden nooit gemakkelijk. Zou de nieuwe vloer het makkelijker maken. Sezoens Bocholt begon twijfelend aan de wedstrijd en met een kleine achterstand aan de rust was de wedstrijd nog lang niet gespeeld. Na 5 minuten in de tweede helft was de trein vertrokken bij Bocholt. Na 60 minuten stonden er duidelijke cijfers op het scorebord: 23-30.

De eerste twee missers van de wedstrijd waren voor Bocholt en Visé mocht de score openen. Sergio mocht vanaf de strafworp de bordjes gelijk hangen. Door het zenuwachtige spel bij Bocholt kon Visé een klein kloofje slaan: 3-1. Serge met een knap doelpunt en Joren vanaf de cirkel zorgden er voor dat Visé niet verder kon uitlopen. Serge bleef scoren en zo konden we gelijke tred houden. Jeroen en Joren deden ook hun duit in het zakje maar ook Plessers stond goed te pakken. Kedziora maakte het Bocholt knap lastig door 2 strafworpen op rij om te zetten. Thomas bracht ons terug langs zij met een knap doelpunt. Ook Tim en Wout lieten zic hzien. Met nog iets minder dan 5 minuten op de klok in de eerste helft en een stand van 11-11 was er een time out voor Visé. Hadzic en Kedziora zorgden voor 2 punten voorsprong. Thomas was diegene de ruststand mocht bepalen: 13-12.

Na de pauze kon Wout meteen scoren op tegenaanval. Kedziora blijft de Bocholter verdediging pijn doen, maar Sergio, Serge en Jeroen gaven niet op.  Na een redding van Clem tekende Serge voor een 2 punten kloof: 15-17. Jeroen en Ruben na een assist van Joren konden die tweepuntenkloof vashouden. Arjan verving Clem in het doel. Thomas bracht het verschil op 4 na een knappe bal van Arjan. Kedziora en Bello gaven echter niet op en brachten Visé terug tot 3 doelpunten. Na de time-out van Sezoens Bocholt konden Tim en Jeroen terug zorgen voor een verschil van 4. De kloof was geslagen, Roel, Wout en Serge scoorden nu aan de lopende band. Enkel Kedziora kon nog iets terugdoen aan de zijde van Visé. Wout bepaalde de eindstand met een knap onderhands shot: 23 -30.

Een belangrijke overwinning voor Sezoens Bocholt. We nemen even terug de leiding over van de Limburg Lions. De wedstrijd tegen Sporting Pelt werd immers uitgesteld omwille van coronabesmettingen. Green Park Aalsmeer verstevigde haar 3de plaats door een ruime overwinning tegen Hubo I. Hasselt. Volgende week ontvangen we Quintus, voorlopig laatste in de stand (spelen op zondag nog in Atomix). Maar eerst moeten we midweek nog naar Sasja voor de Beker van België!