De heren gaan in eigen huis onderuit...

De eerste nederlaag voor het thuispubliek is een feit. Achilles Bocholt kon geen vuist maken tegen Herpertz Bevo. Te veel missers zorgden ervoor dat de 2 punten mee naar Panningen gingen.

De eerste tegenaanval van Bocholt werd nog gemist. Deze week was het Serge die de score mocht openen en ons zelfs 2 doelpunten voor bracht. Te veel missers en technische fouten zorgden ervoor dat er na 8 en een halve minuut slechts 4 keer gescoord was. Wout bracht ons nog voor tot 4-2. Serras kon toen profiteren van een tijdstraf bij Bocholt. Zelfs in ondertal wist Versteijnen te scoren in het lege doel. Gelukkig kon Clem zo nu en dan toch nog een bal stoppen. Damian bracht de stand op 6-4 na een tegenaanval. Stijweg (strafworp) en De Kuyper hingen de bordjes echter terug gelijk. Na 20 minuten vond ook Quinten de weg naar het doel. De Kuyper kreeg zijn tweede tijdstraf en Damian zette de strafworp om: 8-6. Martijn kon het verschil nog vergroten, maar Bevo bleef doorzetten. Van den Beucken legde de ruststand vast : 9-8.

De eerste treffer in de tweede helft konden we nog op naam van Brecht zetten. In de volgende 10 minuten werd er voortdurend om en om gescoord. Met iets minder dan 20 minuten op de klok is het van den Beucken die Bevo op voorsprong bracht: 13-14. Versteijnen is misschien wel zijn beste wedstrijd ooit aan het keepen, geen enkele Bocholtspeler geraakte voorbij Versteijnen gedurende 10 minuten. Ondertussen keken we al tegen een achterstand van 4 doelpunten aan. Roel probeerde nog om ons terug langs zij te brengen met drie treffers op rij. Martijn kon nog één scoren vanaf de strafworplijn. Het was echter De Kuyper die  de eindstand vastlegde: 19-22.

Een te grote foutenlast zorgde ervoor dat Bocholt geen vuist kon maken tegen het gretige Bevo. Nu volgt een week zonder midweek wedstrijden. De focus kan nu volledig op de volgende uitwedstrijd bij Sporting Pelt. Supporters op post!