Voorbeschouwing Heren - Sporting Nelo

Onze heren deden afgelopen zaterdag wat hen verwacht werd. Handbal Tongeren werd vrij eenvoudig opzij gezet met 27-36. Zo blijven onze heren ook op titelkoers. Morgen staat er opnieuw een derby op het programma. De buren uit Pelt komen op bezoek.

Het was uiteindelijk Achilles Bocholt die in de bekerfinale (weliswaar na 70 minuten wedstrijd) aan het langste eind trok. Sporting Nelo zal zeker gebrand zijn op revanche. Ook na het behalen van het gelijkspel tegen Visé, afgelopen zaterdag (ook hier had er misschien meer ingezeten). Sporting Nelo is in goede doen, dus zullen onze heren ook morgen weer hun uiterste best moeten doen.

Vermoedelijk komt ook deze wedstrijd te vroeg voor Wout (blessure). Voor het overige is de kern bij Bocholt compleet. Sporting Nelo verloor Daan Versleeuwen in de bekerfinale met een zware knieblessure. Ook langs deze weg willen wij Daan een spoedig herstel toewensen.

We hopen dat beide ploegen ons morgenanavond trakteren op een mooi spektakelstuk en dat de beste mogen winnen! Indien Bocholt de wedstrijd winnend kan afsluiten nemen we een serieuze optie op het finaleticket!

Supporters op post. Forza Bogget!