PRAKTISCHE TIPS IVM DE BESLISSENDE TITELFINALE IN DE DAMBURG

Bocholt - Visé : 3de finalewedstrijd :

 

De Heren spelen zaterdag 1 juni om 20u15 de 3de finalewedstrijd voor het Belgisch kampioenschap tegen HC Visé.

Wij verwachten veel mensen die live van deze wedstrijd willen genieten, maar onze Damburg heeft natuurlijk een maximumcapaciteit. Wij doen veel moeite om extra staan- en zitplaatsen te creëren rond het veld, dus hebben wij samen met de gemeente en de ordediensten een veiligheidsplan moeten opstellen om de mensenstroom in goede banen te leiden. We vragen dat iedereen hier begrip voor toont en zich aan onderstaande afspraken houdt.

1) IEDEREEN (ook leden en kinderen) die de wedstrijd wil zien, MOET langs de kassa passeren voor een toegangsbandje. Hier gaat streng op toegekeken worden. Dit om zeker te zijn dat de maximumcapaciteit niet overschreden wordt. De kassa gaat open om 19u00 en bevindt zich 10 meter vóór de normale plek. Leden mogen nog steeds gratis binnen, net zoals mensen met een partnerkaart, abonnement, etc. Zij dienen deze mee te brengen en te tonen aan de inkom.

2) Ivm parkeren wordt gevraagd om de wegen en de grote poorten vrij te laten voor de ordediensten. Politie zal niet aarzelen om wagens die de ingangen blokkeren te verbaliseren. Achter de sporthal en aan de voetbalpleinen zijn er eveneens parkeerplaatsen.

3) De eerste tribune (onmiddellijk rechts na de toegangsdeur) wordt voorzien voor de supporters van Visé, gelieve hen ook een plaatsje te gunnen. 

4) Gelieve de zone voor de speaker, muziek en filmcamera’s (centraal achter de middelste tribune) vrij te houden voor de personen die deze taken net zoals tijdens het hele handbalseizoen nu ook weer voor hun rekening moeten nemen.

5) Omwille van veiligheidsredenen mogen er GEEN glazen met drank meegenomen worden op de tribunes.

6) Aan alle kinderen en hun ouders wordt gevraagd om het plein te verlaten van zodra de eerste spelers op het veld verschijnen voor de opwarming van de wedstrijd, alsook bij de start van de 2de helft.

 

Wij wensen jullie een sportieve en spannende wedstrijd toe. FORZA BOGGET!!!