Pascal Derkoningen wordt nieuwe voorzitter van Handbal Bocholt!

Beste sportvrienden,

Vanaf heden wordt Pascal Derkoningen de nieuwe voorzitter van onze club. René Werkx, die vorig jaar wegens gezondheidsredenen een stapje opzij heeft gezet maar zich nu weer fit voelt, blijft wel in het hoofdbestuur zetelen als erevoorzitter. 

Pascal stelt zichzelf voor:
“Ik ben zeer verheugd dat ik deel kan gaan uitmaken van deze geweldige sportclub, Achilles Bocholt. Na overleg met het bestuur ben ik bereid om de functie van voorzitter op mij te nemen. Ik ben Pascal Derkoningen, 48 jaar, getrouwd met Agna en trotse vader van 2 dochters, Nienke en Falke. In het professionele leven werk ik voor Center Parcs als Operational Risk Manager België." 

"Sport is altijd belangrijk geweest voor mij. Zo heb ik zelf gezwommen en volleybal gespeeld. De laatste jaren ben ik actief geweest in het ‘synchroonzwemmen’, de sport die door mijn dochters met veel passie wordt beoefend. 

Via deze weg wil ik een dankwoord richten aan René Werkx voor de geweldige job die hij de afgelopen jaren gedaan heeft als voorzitter, samen met de volledige bestuursploeg. Zij hebben samen de club naar het niveau gebracht waar ze nu staat. Ik ben dan ook blij dat René heeft aangegeven in de toekomst actief te willen blijven in de club en mij te willen ondersteunen in mijn rol als voorzitter. 

Mijn ambitie bestaat erin om de lat steeds hoog te blijven leggen op sportief vlak. Samen met de bestuursploeg en iedereen die de club een warm hart toedraagt, gaan we er dan ook alles aan doen om ook de volgende jaren sportieve successen te boeken, op alle niveaus, zowel bij jeugd-, dames- als herenploegen. Forza Bogget!”

Wij heten Pascal van harte welkom in onze club, en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.