J18 wint vlot in Limburg ondanks nog enkele gekwetsten.

Na de 0 op 8 tijdens het VHV-tornooi in Waasmunster waren onze jongens van de J18 er op gebrand om weer een wedstrijd winnend af te sluiten. Ondanks dat wij nog niet compleet waren, moest Houthalen in de Limburgse competitie kind van de rekening worden.

Bocholt begon sterk aan de wedstrijd. Onze verdediging stond als een huis en ook aanvallend draaide het vrij goed. Via 2-7 (10') en 2-10 (15') ging het naar 2-16 (25'). In de laatste 5 minuten van de eerste helft lukte plots niets meer en met 4 doelpunten op rij van de thuisploeg gingen we rusten bij 7-17.

In de tweede helft kregen we weer hetzelfde Bocholt van de eerste 25 minuten te zien. Defensieve afspraken die weer goed werden nageleefd afgewisseld met aanvallende flitsen die ook mooi werden afgerond brachten ons nooit in de problemen. Dit resulteerde in een deugddoende 18-33-overwinning.

Met deze overwinning en een goede wedstrijd zijn we hopelijk weer vertrokken voor een lange positieve flow. Volgend weekend ontvangen we Hasselt, een ploeg die we dit seizoen al tegenkwamen in de VHV-competitie. Beginworp is zaterdag om 12u30. Supporters op post!!!

Speelden mee voor Bocholt : Martijn Simons, Teun Bobbink, Mika Rovers, Robby Oris, Jordy Sledz, Jorn Ceyssens, Daan Verbakel, Giel Theuwissen en Brecht Cardinaels.

Gekwetst, maar toch aanwezig : Jari Vanelven, Siebe Leeters en Tom Moors.