J18 trekt naar rode lantaarn Lommel.

Na de verplaatsing voor de VHV-competitie stond vandaag weer een verplaatsing op het programma. Rode lantaarn Lommel was gastheer voor onze jongens, waar vooral de spelers die minder spelen zich konden bewijzen door afwezigheid van enkele basisspelers.

De beste start was voor de bezoekers: met 3 doelpunten op rij leek de toon meteen gezet. Maar door de vele missers in de eerste helft kon de thuisploeg (soms ook met wat hulp van de scheidsrechters) de schade nog beperken. Bij 9-10 op het kwartier was dan ook nog niets gezegd. De bezoekers konden toch nog een voorsprong uitbouwen waardoor we gingen rusten bij 13-19.

In de tweede helft kregen we een beter Bocholt te zien. De afwerking was beter, maar desondanks kon de thuisploeg nog regelmatig hun doelpuntje meepikken. Maar dankzij de sterke offensieve impuls werd er toch nog vlot gewonnen met onze beperkte kern: 24-46.

Dit was weer een wedstrijd met 2 gezichten: een mindere eerste helft en een goede tweede periode. Volgend weekend ontvangen onze jongens Bilzen, hopelijk wordt dit een wedstrijd waarbij we wel een hele wedstrijd kunnen spelen zoals we vandaag de tweede helft hebben gespeeld.

Speelden mee voor Bocholt : Cardinaels Brecht, Ceyssens Lennert, Craenen Daan, Goossens Martijn, Jaeken Stef, Rovers Mika, Tielen Tristan, Vanelven Jari en Peijnenborg Govaert.