J18 trekt naar rode lantaarn.

Op de derde speeldag van de Limburgse competitie trokken onze jongens richting Bilzen, de laatste in de rangschikking. Na het "wisselend" succes op het VHV-tornooi van vorig weekend, hoopten we ons goed niveau vanaf het begin op het veld te tonen.

Bocholt nam deze keer de wedstrijd direct in handen en behield ook de controle. Ondanks dat Bilzen zijn best deed om het ons moeilijk te maken, maar kon niet voorkomen dat we gingen rusten bij 6-16.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. De bezoekers bleven heer en meester, ondanks dat ze de hele wedstrijd met 1 man minder op het plein speelden. De 17-30-overwinning was dan ook dik verdiend te noemen.

Dankzij deze overwinning blijven we bovenin meedraaien in het klassement. Door de uitgestelde wedstrijd van volgend weekend, is de volgende wedstrijd pas op 24 november. Dan komt Tongeren op bezoek. Beginworp is om 15u.

Speelden mee voor Bocholt : Brecht Cardinaels, Jorn Ceyssens, Lennert Ceyssens, Bram Couckuyt, Stef Jaeken, Tristan Tielen, Maarten van Lee en Broos Vrolijks.