J18 rekent simpel af met Lommel

Nadat onze jongens de moeilijke verplaatsing in Kortessem tot een goed einde brachten, wachtte dit weekend een thuiswedstrijd tegen Lommel. Op papier moest dit een makkelijke wedstrijd worden, maar het cliché zegt dat iedere wedstrijd gespeeld moet worden.

Lommel miste daarom zijn start niet: 1-2 na 3 minuten. De bezoekers konden nog aanklampen tot 5-3, maar voor de rest was het Bocholt dat de klok sloeg. De aanval bleef op volle toeren draaien, terwijl het aantal tegendoelpunten ietwat aan de hoge kant was. Rusten gingen we bij 29-14.

In de tweede helft ging de thuisploeg verder op hun elan. Aanvallend bleef het goed gaan, maar desondanks dat ze op de eerste 10 minuten van de wedstrijd na met 1 speler minder speelden, slikten ze nog teveel tegendoelpunten. Het éénrichtingsverkeer van de thuisploeg bleef wel behouden tot het einde van de wedstrijd wat een eindstand vaan 65-30 opleverde.

De supporters werden verwend met veel doelpunten in een redelijk sportieve wedstrijd, maar defensief waren er bij ons toch nog enkele werkpunten. Doordat de wedstrijd van komend weekend in het Nederlandse Beek, krijgen onze jongens een week extra om zich voor te bereiden voor het VHV-tornooi dat op 18 februari in Bocholt zal plaatsvinden. Het wordt dan een Limburgs onderonsje met Hasselt en Tongeren als tegenstanders. Supporters op post!!!

Speelden mee voor Bocholt : Jari Vanelven, Martijn Simons, Jordy Sledz, Jorn Ceyssens, Giel Theuwissen, Daan Verbakel, Ruben Evens, Tom Moors, Tristan Tielen, Wout Vanderstegen, Lennert Ceyssens en Broos Vrolijks.

Gekwetst, maar toch aanwezig : Robby Oris en Teun Bobbink.