J18 opnieuw met "makkelijke" tegenstander.

Na de verplaatsing naar Lommel vorige week kregen onze jongens met het bezoek van Bilzen wederom een tegenstander in de kelder van het klassement voorgeschoteld. Maar we moeten echter op onze hoede zijn, want deze ploeg diende vorig weekend Tongeren een nederlaag toe, voor onze jongens de opdracht om van de eerste tot de laatste minuut alert te blijven.

En dat waren wij dan ook direct. Met een 3-0 na nog geen 5 minuten was de toon direct gezet voor deze wedstrijd. Bilzen pruttelde nog even tegen (4-3 na 10 minuten), maar met 7 doelpunten op rij zou dit toch een makkelijke wedstrijd gaan worden. Ondanks dat de vandaag ook weer scheidsrechters hadden die het spelletje niet altijd even goed begrepen, was de wedstrijd al gespeeld aan de rust: 22-10.

In de tweede helft bleef de thuisploeg controle houden over de wedstrijd en kon zelfs nog verder uitbreiden, ondanks dat ze op eigen initiatief met een mannetje minder gingen spelen in het laatste kwartier. Met een 44-23-overwinning mochten wij dan ook tevreden zijn over de geleverde inzet.

Al bij al een makkelijke wedstrijd voor onze jongens die zich dan ook blijven handhaven in de top 3 van Limburg. Volgende week krijgen we met NeLo een tegenstander van een ander kaliber over de vloer, maar met de mentaliteit en inzet die we vandaag getoond hebben, moet een overwinning zeker mogelijk zijn.

Speelden mee voor Bocholt : Brecht Cardinaels, Jorn Ceyssens, Lennert Ceyssens, Craenen Daan, Goossens Martijn, Jaeken Stef, Rovers Mika, Simons Martijn, Tielen Tristan en Vanelven Jari.

Gekwetst, maar toch aanwezig : Van Lee Maarten.