J18 ontvangt Tongeren

Na het doelpuntenfestival in Hasselt ontvingen onze jongens van de J18 Tongeren. Altijd al een moeilijke tegenstander geweest, maar wij raken stilaan op kruissnelheid en konden deze wedstrijd vol vertrouwen aanvatten.

En dat vertrouwen werd meteen omgezet in overwicht: 5-0 na 5 minuten. Die voorsprong bleef even op het scorebord staan totdat de thuisploeg weer even het gaspedaal induwde. Via 12-5 na 15 minuten en 14-7 na 20 minuten gingen we rusten bij 21-10.

In de tweede helft probeerde Tongeren al direct de kloof te verkleinen. Maar onze jongens bleven alert en lieten zich niet verrassen. Ondanks de furieuze start van de Eburonen, bleven wij de volledige controle over de wedstrijd houden. Deze tweede helft bleef de kloof die aan de rust op het bord stond ongeveer gelijk wat voor onze jongens een vlotte overwinning opleverde.

Een goede wedstrijd van onze jongens die al beslist werd in de eerste helft. Wij lieten goede dingen zien, maar ondanks het grote verschil, bleef Tongeren gewoon handballen. Volgende week krijgen we het bezoek van Gemini uit Voerendaal, 1 van de 3 Nederlandse ploegen die in onze Limburgse competitie zijn ingeschreven. Beginworp is op 12 oktober om 16u45. Supporters op post.

Speelden mee voor Bocholt : Couckuyt Bram, Weltjens Lowie, Craenen Sam, Jaeken Stef, Van Dooren Ben, Boonen Wout, Simons Jeroen, Van Lee Maarten, Goossens Martijn, Ceyssens Lennert en Tielen Tristan.