J18 met laatste verplaatsing in Limburgse competitie.

Op de voorlaatste speeldag in de Limburgse competitie speelden onze J18 hun laatste uitwedstrijd. In de Eburons Dome was Tongeren gastheer voor hopelijk een spannende, maar sportieve wedstrijd.

Na een aarzelende start waren het de bezoekers die direct een kloofje konden slaan: 2-5 na net geen 10 minuten. Op het kwartier kon die voorsprong verdubbeld worden naar 4-10. Bocholt bleef dan ook de controle houden en bouwden hun voorsprong uit naar 9 doelpunten. Rusten gingen we echter bij 11-19.

De tweede periode bleven de bezoekers op hun elan verder doen en liepen verder uit naar een maximale kloof van 11 doelpunten: 15-26. Maar vanaf dat moment sloop er een beetje nonchalance in de ploeg en konden de Eburonen aan de achterstand knabbelen zonder dat de overwinning in gevaar kwam. Na 60 minuten stond er dan ook een 32-39-overwinning op het scorebord.

Deze wedstrijd was makkelijker dan we vreesden. Nu volgen wederop twee weekends rust, voldoende tijd om ons voor te bereiden voor de volgende opdracht, de voorlaatste speeldag in de VHV-competitie. Dan wacht ons de laatste verplaatsing van het seizoen naar Schoten. Supporters op post.

Speelden mee voor Bocholt : Ceyssens Lennert, Craenen Daan, Goossens Martijn, Jaeken Stef, Rovers Mika Simons Martijn, Simons Jeroen, Tielen Tristan en Vanelven Jari.