J18 keert puntenloos terug uit Keerbergen.

Op de tweede speeldag van de VHV stond de verplaatsing naar Keerbergen geprogrammeerd. Tegenstanders waren thuisploeg Atomix en de buren van NeLo.

De eerste wedstrijd was tegen de thuisploeg. Na een korte studieronde waren het onze jongens die een eerste kloofje konden slaan: 2-4 na 5 minuten. Atomix kwam echter snel terug langszij, maar konden pas op het kwartier voor het eerst op voorsprong komen (8-7). Zij profiteerden er ook onmiddellijk van om een kloofje te slaan wat ook de beslissende bleek te worden. Eindstand: een 11-9-nederlaag voor Bocholt.

De tweede wedstrijd was tegen NeLo die al direct een verschroeiende start namen: 3 doelpunten in evenveel minuten. Die kloof bleef lang op scorebord staan tot onze tegenstander iets voor het kwartier weer even het gaspedaal verder induwde. Onze jongens konden nog milderen, maar dichter dan 4 doelpunten kwamen zij niet meer. Opnieuw een nederlaag helaas: 7-11.

Wedstrijd nummer 3 was opnieuw een confrontatie met Atomix. Ook nu waren we niet direct bij de les wat binnen de minuut ons 2 tegendoelpunten opleverde. Wij konden tot 2 keer toe de aansluiting maken, maar de gelijkmaker bleef uit. Het was de thuisploeg daarentegen dat verder kon uitlopen tot 2-7 en ook dat leek de beslissing geweest te zijn. Iets over het kwartier werd een thuisspeler op een terechte rechtstreekse rode kaart getrakteerd na een aanslag op het gezicht van Lennert, maar de beslissing was toen al lang gevallen: opnieuw een nederlaag voor onze jongens: 8-12.

De vierde en laatste wedstrijd mochten we tegen NeLo toch nog de eer proberen te redden. Maar al snel werd duidelijk dat ons dat ook niet gegund was. Het was eenrichtingshandbal waarbij NeLo de voet van het gaspedaal haalde bij een 11-1-tussenstand op het kwartier. Wij mochten uiteindelijk nog milderen tot een 12-5-eindstand.

Mits een beetje geluk had er meer ingezeten, maar dit was zo'n dag waar dat geluk niet aan onze kant stond. Komend weekend is er geen wedstrijd, de eerstvolgende wedstrijd is weer voor de Limburgse competitie. Dan spelen we voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd. Op zaterdag 20 oktober wordt om 13u aangefloten, tegenstander is dan Lommel. Supporters op post!!

Speelden mee voor Bocholt : Jorn Ceyssens, Lennert Ceyssens, Bram Couckuyt, Martijn Goossens, Stef Jaeken, Jeroen Simons, Martijn Simons, Maarten van Lee, Wout Vanderstegen en Govart Peijnenborg.