J18 in actie in en tegen Hasselt

Op speeldag 2 van de Limburgse competitie trokken onze jongens richting hoofdstad voor een duel met Hasselt 2. Deze ploeg waren vooral jongens van de J16, maar dit wil niet zeggen dat zij onderschat mochten worden.

Het eerste doelpunt kwam dan ook op naam van Bocholt, maar dankzij het nonchalance in ons spel kon de thuisploeg uitlopen naar 7-4 na 12 minuten. Na een time-out bij de bezoekers kregen onze jongens weer grip op de wedstrijd en namen snel de leiding terug over: 8-10 iets over het kwartier. Bocholt kwam nu op dreef en freewheelde -ondanks verwoede pogingen van de thuisploeg- naar een 13-21-ruststand.

In de tweede helft bleven de bezoekers op hun elan verdergaan. De thuisploeg vond geen oplossingen op ons spel waardoor wij makkelijk verder konden uitlopen. Uiteindelijk namen wij de 2 punten mee naar Bocholt dankzij een 23-52-overwinning.

Na een slecht eerste kwartier herpakten onze jongens en haalde uiteindelijk iedereen een behoorlijk niveau. Volgend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen Tongeren, nooit een makkelijke ploeg voor ons geweest. Maar met de mentaliteit die wij in Hasselt hebben gebracht, is alles mogelijk. Beginworp op 5 oktober om 14u30. Supporters op post!

Speelden mee voor Bocholt : Couckuyt Bram, Peijnenborg Govart, Jaeken Stef, Van Dooren Ben, Simons Jeroen, Van Lee Maarten, Goossens Martijn, Ceyssens Lennert en Tielen Tristan.