Heren starten play-offs met duel om leidersplaats

Komende zaterdag starten onze Heren in de Belgische play-offs met het doel om hun landstitel te verdedigen. Met de 4 beste Belgische ploegen uit de BeNe-League zal het een aardig robbertje vechten worden om in de finale te geraken en dan nog de bovenhand te halen. Bocholt -met drie bonuspunten- start direct met de ongeveer moeilijkste opdracht: op bezoek bij Tongeren, dat met 4 bonuspunten aanvat.

De Eburonen gaven in het Final4 weekend dan wel niet thuis en moesten vrede nemen met een derde plaats, hoewel ze als leider uit de competitie kwamen: Tongeren was de enige ploeg tegen wie Bocholt in de competitie geen overwinning kon boeken. Het is en blijft een solide en compleet team. In de Beker kon Bocholt wel winnen tegen Tongeren -herinner u de verlengingen en strafworpen in de kwartfinale- en zo heeft Tongeren dus nog maar één kans op een seizoensprijs. Het zal die met beide handen willen nemen en winst tegen Bocholt zou het verschil direct 3 punten maken, terwijl Bocholt met winst de leiding overneemt. 

Vanaf de eerste wedstrijd zijn er dus hoge belangen en elk foutje zal direct gevolgen hebben in deze mini-competitie! Zet Bocholt zijn goede resultaten verder of stopt Tongeren -tijdelij- de Bocholter pletwals? Supporters alvast komende zaterdag op post, om 20u15 in de Eburone Dome te Tongeren. Forza Bocholt!