HEREN starten BeNe-League bij Vise

Zaterdag is het dan zover: de start van de BeNE-League. Bocholt liep zich in de EHF-Cup warm op competitief vlak en dat zal nodig zijn, want de eerste opdracht is niet van de poes. Op verplaatsing spelen bij Visé is immers iets waar menige topploeg zich in kan verslikken. De Luikenaars plaatsten zich vorig jaar rechtstreeks voor de nieuwe editie en zetten zo hun gestage vooruitgang verder.

Nog steeds onder het commando van Pedrag Dosen, zag Visé in het tussenseizoen toch enige verandering in de kern. Onder andere Vreven, Fichette, Samson zwaaiden af maar in de plaats kwamen de intussen meer ervaren Danse en Beckers (terug). Verder kwam de Italiaanse shotter Volpi over van het Luxemburgse Kjaerjeng en de Bosnische spelverdeler Hadzic ruilde het thuisland in voor een handbalcarrière in België.

Met Danesi, Vancosen, Glesner, Marchal, Cutaia,etc. er nog steeds bij, wordt Visé een almaar grotere uitdager om de Final 4 te bereiken. Vorig jaar scheelde het al niet veel. Bocholt is dus gewaarschuwd en kan direct belangrijke punten pakken. Maar onze Heren zijn er klaar voor! Forza Bocholt!

De wedstrijd start zaterdag om 20u15 in Visé. Scheidsrechters van dienst zijn de Nederlanders Gortzen en Schols.