Heren ontvangen Sasja

Komende zaterdag om 20u15 ontvangen onze Heren de Antwerpse handbalformatie Sasja. Het team van coach Jacobs was in het begin van het seizoen ambitieus, maar de jonge garde bleek niet opgewassen tegen het huidige BeNe-League geweld. Het duurde eventjes vooraleer ze afstand konden nemen van de laatste plaats, maar met slechts 2 overwinningen en 2 draws op 16 wedstrijden voelen ze intussen de hete adem van rode lantaarn Quintus weer in de nek, dat vorige week NeLo versloeg. 

Het is niet zo dat Sasja altijd zware nederlagen krijgt aangesmeerd. Vaak volgt het een tijdlang in de wedstrijd maar kracht, beperkte wisselmogelijkheden en zeker ook ervaring ontbreken om het alsnog af te maken. Aan vechtlust geen probleem. Het blijft dus een gevaarlijke tegenstander.

De heenwedstrijd eindigde uiteindelijk op 27-41 in het voordeel van Bocholt. Als onze Heren -met nog steeds enkele licht geblesseerden- ook dit tweede duel tegen Sasja weten te winnen, mogen ze stilaan het weekend van 17-18 maart beginnen vrijhouden, het weekend van de Final 4. Supporters alvast op post, Forza Bocholt!